Başbakan Gölbaşı'nda kimi işaret edecek...

Başbakan Erdoğan Gölbaşı'nı ziyaretinde AK PArti'nin adayını mı açıklayacak...

Başbakan Gölbaşı'nda kimi işaret edecek...

Yerel seçim atmosferinin günden güne daha da kızıştığı Gölbaşı’nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan rüzgârı esecek. MHP ve CHP’nin Belediye Başkan Adaylarını açıklamasının ardından gözler AK Parti’ye çevrilmişti. AK Parti’de aday olabilmek için kıyasıya yarışan A.Adayları esnaf esnaf, kapı kapı dolaşarak kendilerini tanıtmaya başladı. Öte yandan Temayül yoklamalarının sonuçlandığı AK Parti cephesinde adayın kim olacağı sorusu hala yanıt bulmadı.

ADAY BAŞBAKANIN İKİ DUDAĞININ ARASINDA

Ancak bu sorunun 15 Kasım Cuma günü Gazi Üniversitesi tarafından yapılacak olan fidan dikme törenine katılacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından cevaplanacağı tahmin ediliyor.

Bazı söylemlere göre Gazi Üniversitesi programının ardından Başbakan Erdoğan’ın AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatını ziyaret edeceği edinilen bilgiler arasında.

2009 yerel seçimlerinde Gölbaşı Belediyesi’ni kaybeden AK Parti’nin tekrar bir yenilgi almaması adına sıkı bir çalışma içerisine giren AK Parti teşkilatı A.Adayları üzerinde ince eleyip sık dokuyor.

KİMİ İŞARET EDECEK?

Güçlü isimlerin yarıştığı A.Adaylık sürecinde AK Parti’nin Belediye Başkanlığı bayrağını kime teslim edeceği merak konusu olurken, Başbakan Erdoğan’ın en kısa zamanda bu merakı gidermesi bekleniyor.

Hem teşkilat hem de A.Adayları Başbakan’ın kimi işaret edeceğini beklerken bir taraftan da seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyorlar.

Öte yandan dün yapılan meclisteki grup toplantısında bölge milletvekillerinin A.Adayları içerisinden bir ismin üzerinde yoğunlaştığı öğrenildi. Mevcut A.Adayları içerisinde güçlü bir potansiyele sahip olan ancak şuana kadar A.Adaylığını açıklamasının dışında sahada pek gözükmeyen ve sesiz kalan bir isim üzerinde yoğunlaşıldığı hatta bu isim üzerinde kesin sonuca varıldığı da gelen bilgiler arasında.

TEŞKİLAT ZAFERE KİLİTLENDİ

Ak Parti’den Gölbaşı Belediye Başkanlığına talip olan isimler 2009’da ki gibi yine aday benim diye geze dursun doğru isim belirlemede uzman bir Başbakan en kısa sürede sürpriz ismi açıklayacak. 2014 yerel seçimlerinin Gölbaşı’ndaki favorisi tartışmasız Ak Parti olacaktır. Bu günlerde nefesler tutulmuş herkes Ak Parti’nin Adayına kilitlenmiş. Ak Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı da Başbakan Erdoğan’a vermiş olduğu sözü yerine getirmek adına adeta zafere kilitlenmiş durumda. Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve ana kademesiyle seçim çalışmalarını emin adımlarla yürüten AK Parti İlçe Teşkilatı 2014 30 Mart’ında bu çalışmaların meyvesini Gölbaşı Belediyesi’ni yeniden kazanarak almayı hedefledi.

HATAYA YER YOK

Son yaptığı konuşmasına ‘Bir dönüm bostan Yan gel Osman yok’ diyerek teşkilatı uyaran ve hataya yer vermeyecek olan AK Parti İçe Başkanı Osman Karaaslan’ın ise tek hedefinin Gölbaşı’nda zafere ulaşmak olduğunu ve bu kararlığını konuşmasında kanıtladı.

FİDANLARI ERDOĞAN DİKECEK…

Başbakan Erdoğan 5 Bin Öğrenci ve 5 Bin Fidan sloganı ile başlatılan kampanya'ya ilk fidanı kendisi dikecek. Başbakanı ağırlayacak olan Gazi Üniversitesi’nde hazırlıklar son sürat devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2013, 15:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER