Bakan Jülide Sarıeroğlu, Gölbaşı’nda…

Bakan Jülide Sarıeroğlu, Gölbaşı’nda…

Bakan Jülide Sarıeroğlu, Gölbaşı’nda…
 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Gölbaşı'nı ziyaret etti. AK Parti Gölbaşı ilçe teşkilatında partililerle biraraya gelen Bakan Sarıeroğlu, esnafları da ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

İlk ziyaretini AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatına yapan Bakan Sarıeroğlu,  burada Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve partililerle bir araya geldi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, iki seneyi aşkın süredir Ankara’da teşkilatlar ile çok güçlü bir gönül bağının oluştuğunu belirterek, bu süreçte önemli başarılar da elde ettiklerini söyledi.

Karanlık bir geceydi

Konuşmasında 15 Temmuz darbe girişimine değinen Sarıeroğlu, "15 Temmuzu teşkilatlarımızla birlikte yaşadık. Bir yandan kahramanlık destanı yazıldı, bir yandan da büyük bir sınavdan geçtik. Karanlık bir geceydi, rabbim bir daha yaşatmasın.  O gece Türkiye’nin başkenti Ankara'da ortaya koyduğumuz ruhla ülkemizin, vatanımızın, milletimizin bekçisi olduğumuzu gösterdik. Onur duyduğum, gurur duyduğum ve ömrümün sonuna kadar da gurur duyacağım bir vekillik dönemiydi. İnşallah bakanlık dönemimizde de sahalarda teşkilatlarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bize inanan ve güvenenlerin inançlarını boşa çıkarmayacağız. " dedi.

Var gücümüzle çalışacağız

Bir çok kişinin kendilerinden beklentileri olduğuna vurgu yapan Sarıeroğlu, " Önümüzde farklı bir dönem var. Taşeron olarak çalışan kardeşlerimizin bizden beklentilerinin olduğu biliyoruz. İhtiyaçlar, beklentiler talepler sonsuz. İnşallah 80 milyonumuzun geleceği ile ilgili ülkemin hedefleri doğrultusunda bizden beklentisi olanların da gönüllerini hoş edecek şekilde bir denge oluşturmak için var gücümüzle çalışacağız.Tüm konuları istişare ile müzakere ile diyalog ile çözmek için bir gayret içinde olacağız. Sizlerin desteği çok önemli, sahada yaptığımız çalışmalar ile ilgili geri bildirimleri bize iletirseniz inşallah daha iyi  çalışmalarımız olur" dedi.

"Birileri kör olsa da biz göreceğiz"                                                                                          

Önemli bir süreçten geçtiklerinin altını çizen Bakan Sarıeroğlu, “Mazlum ve mağdur coğrafyalardaki kardeşlerimiz zulümlerle karşı karşıya geliyor. Eğer 15 yıldır Türkiye'de güçlü ve  istikrarlı, emin adımlarla ilerlemiş olmasaydık bugün Arakan'daki kardeşlerimize tüm Müslümanlar adına elimizi uzatamazdık, yardımlarımızı götüremezdik. Rabbim hiçbir Müslüman kardeşimize zülüm göstermesin. Geçmişte yaşanan acıları biliyoruz inşallah bir daha bu acılar yaşanmaz. Bir yerde sıkıntıya giren olursa güçlü büyük Türkiye olarak her zaman  orada yer alacağız. Birileri kör olsa da biz göreceğiz.” dedi.

Birileri bizi birbirimize düşürmeye çalışıyor

Terörle mücadele konusuna da değinen Bakan Sarıeroğlu, konuşmasına şu şekilde devam etti: Terörle mücadelemiz devam ediyor. İçerde ve dışarıda yoğun bir gündem söz konusudur. Çok uyanık olmamız lazım birileri bizi birbirimize düşürmeye çalışıyor. Ülkemiz üzerinde tuzak kurmaya çalışanlara, hainlere, Terör örgütlerine karşı daha çok kenetlenmemiz gerekiyor. Mücadelemizde en ufak bir geri adım olmayacak. Şuan insansız hava araçlarımız yerli ve milli üretimimiz olan araçlarımızla terörle mücadeleyi çok etkili şekilde gerçekleştiriyoruz. Bundan rahatsız olanlar var. Rahatsız olanlar rahatsız olmaya devam edecekler. Biz ülkemizde güven ve huzur ortamını kalıcı şekilde temin edinceye kadar terörle mücadeleye kararlı bir şekilde devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

İlçe binasında yapılan toplantının ardından Bakan Sarı eroğlu ve beraberindeki heyet Gölbaşı esnafını ziyaret ederek, sıkıntılarını dinledi.  Bakan Sarıeroğlu’na esnaf ziyaretinde Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan,  AK Parti Kadın Kolları Başkanı Elif Özer, Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Ak Parti Gölbaşı Belediye meclis Grup başkan vekili Gökhan Koçak, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkan Yardımcısı Özcan Demir de eşlik etti.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve partililer Bakan Sarıeroğlu'na ziyaretinden dolayı teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2017, 16:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER