Atlar, Gölbaşı Belediyesi Kupası için yarıştı

2013 yılı Anadolu illeri Engelli Atlama Bölge Şampiyonası Gölbaşı Belediyesi Başkanlığı Kupası yarışması Ballıkpınar’da yapıldı.

Atlar, Gölbaşı Belediyesi Kupası için yarıştı

Şampiyonada derece girenlerin kupalarını ve ödüllerini Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı verirken binicileri de tek tek tebrik etti.

Türkiye Binicilik Federasyonu Başkent Binicilik Kulübü tarafından düzenlenen 2013 yılı Anadolu illeri Engelli Atlama Bölge Şampiyonası Gölbaşı Belediyesi Başkanlığı Kupası yarışması Ballıkpınar’da yapıldı.

Gölbaşı Belediyesi Başkanlığı Kupası için toplam 30 at mücadele ederken şampiyonayı Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ve Belediye Meclis üyeleri de izledi.

Şampiyonada DCC+ katogorisinde derece girenler Ece Altuniş birinci, Görkem Kocaoğlu ikinci, Fatih Yeter üçüncü oldu. B A kategorisinde ise Ömer Çetin birinci, Oben Albayrak ikinci, Elif Nazlıcan üçüncü oldu.

BAŞKAN ODABAŞI’NDAN TEBRİK

Şampiyonada derece girenlerin kupalarını ve ödüllerini Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı verirken binicileri tek tek tebrik etti. Başkan Yakup Odabaşı; binicilik sporunun Gölbaşı’nda yapılmasının ilçenin turizmi için büyük katkı sağladığını ifade ederek “Bu tür aktiviteleri ve yarışmaları düzenleyenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2013, 12:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER