Atak köşeye fena sıkıştı

Meclis toplantısı sonunda AK Partili Hakan Han Özcan ve Gölbaşı Son Gaste Genel Yayın Yönetmeni Özcan Aydoğdu MHP’li Mehmet Atak’ı köşeye sıkıştırdı.

Kongreye hazırlanan MHP'de kongre öncesi sular fena ısınıyor. Kongrede genel başkanlık için adaylığını açıklayan Koray Aydın’ın ardından MHP’de siyasi hareketlilik başladı.

Gölbaşı Belediyesi’nde gerçekleştirilen meclis toplantısında AK Parti tarafından yapımı tamamlanan Bahçeli Parkı’nın isminin Dr. Devlet Bahçeli olarak değiştirilmesini istemesi ve bu öneriye iye MHP’lilerin sıcak bakmaması farklı yorumları da beraberinde getirdi. AK Parti ve CHP2li üyelerden bazıları bu önerinin MHP tarafından kabul edilmemesini ‘Koray Aydın korkusu’ olarak yorumlarken, MHP cephesi bu düşüncülerin yersiz olduğu kanısında.

Meclis toplantısı sonunda AK Partili Hakan Han Özcan ve Gölbaşı Son Gaste Genel Yayın Yönetmeni Özcan Aydoğdu MHP’li Mehmet Atak’ı köşeye sıkıştırdı. Bu yorumlar ışığında ‘Koray Aydın2ı desteklediğiniz söyleniyor’ diyen Özcan Aydoğdu’nun bu sözüne Atak’ı meclis toplantıları ile siyaseti karıştırmayalım. Belediye işleri ile biz siyaseti ayrı tutarız” dedi.


Özcan Aydoğdu’nun ‘Delege değilsiniz ama Koray Aydın’ı desteklediğiniz yönünde iddialar var” yönündeki söylemelerini yanıtsız bırakan Atak, ‘Demagoji yapıyorsunuz sonrada siyaset yapıyorsunuz” diyerek, sorulan sorulardan kaçmayı tercih etti.

 

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2012, 19:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER