Atak annesini kaybetti

Gölbaşı Belediye Meclisi eski Üyesi Mehmet Atak, annesini kaybetti.

Atak annesini kaybetti

MHP eski belediye meclis üyesi Mehmet Atak’ın vefat eden annesi Huriye Atak (83), Karaoğlan’da düzenlenen cenaze töreninin ardından defnedildi.

Bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Huriye Atak için öğle vakti Karaoğlan mahallesi camiinde cenaze namazı kılındı. Cami avlusunda taziyeleri kabul eden Mehmet Atak’ın ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.

Cenaze namazının kılındığı sırada Mehmet Atak duygulu anlar yaşarken, gözyaşlarına boğuldu. Kılınan cenaze namazının ardından Huriye Atak, Karaoğlan mahallesindeki aile mezarlığına defnedilirken, cenaze törenine siyaset,iş ve spor dünyasından çok sayıda kişi katıldı.

Törene Devlet eski bakanı Mehmet Çevik, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, BBP eski Genel Başkanı Yalçın Topçu, MHP MYK üyeleri Mustafa Mit ile Sinan Ocak, eski bakan Lütfullah Kayalar, Yargıtay üyesi Seyhullah Tuncer, Turgut Altınok, Belediye Başkanı Fatih Duruay, eski belddiye başkanı Yakup Odabaşı ve siyasi partilerin ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ile çok sayıda iş adamı katıldı.

Törene katılanlar Mehmet Atak’ başsağlığı dileyerek, moral vermeye çalıştı.


Net Haber Gazetesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2014, 17:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER