Arif Çelik başvurusunu yaptı

Yıllardır Ülkücü camia içerisinde yer alan Gölbaşı’nın tanınan isimlerinden Arif Çelik Melis üyeliği adaylığı için dosyasını teslim etti.

Arif Çelik başvurusunu yaptı
 Yıllardır Ülkücü camia içerisinde yer alan Gölbaşı’nın tanınan isimlerinden Arif Çelik Melis üyeliği adaylığı için dosyasını teslim etti.

Milliyetçi Hareket Partisi’nde yıllardır görev yapmış, daha önce ki yıllarda yine meclis üyeliği adaylığı için başvuruda bulunan Arif Çelik, bu defa da yine Milliyetçi Hareket Partisi’nden Gölbaşı meclis üyesi aday adaylığı dosyasını İlçe Başkanı Ersin Pehlivana teslim etti.

Çelik, bu camia içerisinde yer almaktan duyduğu memnuniyeti belirterek; “Yıllardır Ülkücü teşkilat içerisinde olmaktan gurur duyuyorum. Daha iyi hizmetler vermek için meclis üyeliği aday adaylığı dosyamı davası olduğum partiden veriyorum” diyerek her şeyin hayırlı olmasını diledi.

MHP İlçe Başkanı Ersin Pehlivan’da şunları ifade etti; “Birbirinden değerli aday adaylarımızla, Gölbaşı’nda Cumhur ittifakının adayı Ramazan Şimşek Başkanım ile yanında olmak isteyen, seçim süresince ve devamında bizimle birlikte mücadele etmek için başvuruda bulunan meclis üyesi aday adaylarımızdan Arif Çelik de bunlardan bir tanesidir. Yıllardır teşkilatımızda bulunmuştur. Bundan sonra ki süreçte de verecek katkı ve çalışmalarından dolayı şimdiden teşekkür ediyorum. Gölbaşımıza, Ankaramıza öncelikle belirtiyoruz her tarafta. Büyükşehir de Mehmet Özhaseki Beyefendi, Gölbaşı’nda da Ramazan Şimşek Başkanımız inşallah 31 Mart akşamında belediye başkanı olarak göreceğiz” diyerek hayırlı uğurlu olsun diyerek Arif Çelikten meclis üyeliği aday adaylığı dosyasını teslim aldı.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2019, 22:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER