Arabası kurşunlanan Aslanoğlu'ndan dikkat çeken açıklamalar!

Gece yarısı arabası kurşun yağmuruna tutulan Harun Aslanoğlu sosyal medyadan hakkında paylaşımlarda bulunduğu MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Serdar Tekin’den şüphelendiği gerekçesi ile şikâyetçi oldu.

Arabası kurşunlanan Aslanoğlu'ndan dikkat çeken açıklamalar!
 Gece yarısı arabası kurşun yağmuruna tutulan Harun Aslanoğlu sosyal medyadan hakkında paylaşımlarda bulunduğu MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Serdar Tekin’den şüphelendiği gerekçesi ile şikâyetçi oldu.  Evinin önünde gece yarısı arabası kurşunlanan Aslanoğlu, Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikâyette bulundu ve ifade verdi. İfadesinde; "Facebook üzerinden Serdar Tekin hakkında başında bulunduğu görevden dolayı paylaşımlar yapmaktayım. Bu paylaşımları yaklaşık 6 aydır sürekli yapmaktayım. Bu şahıs görevden ayrılana kadar da paylaşımlar yapmaya devam edeceğim. Serdar Tekin beni hedef haline getirmiş olabilir. Adım kadar eminim ki bu olayı Serdar Tekin yapmıştır veya yaptırmıştır. Husumetli olduğum başka kimse yoktur. Aracıma zarar veren ve silahla beni tehdit eden şahıs veya şahıslardan ve Serdar Tekin isimli şahıstan can güvenliğim olmadığı için davacı ve şikâyetçiyim." dedi.  Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne verdiği ifade tutanağını Facebook’tan paylaşan Aslanoğlu “Ben Ölüm’den korkmayan ADAM’ım, Fetö’cülerden asla korkmammmm...!!!” diyerek yeni bir paylaşımda bulundu. Olayla ilgili Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından inceleme başlatıldığı MOBESE kamera kayıtlarının incelendiği gelen bilgiler arasında.

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Serdar Tekin’in kendisi hakkında yapılan suç duyurusu ile ilgili Gölbaşı Cumhuriyet Savcılığı’na ifade vereceği öğrenildi. 

 

 

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2019, 13:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER