Apartman Görevlilerine Maske ve Eldiven Dağıtımı

Apartman Görevlilerine Maske ve Eldiven Dağıtımı

Apartman Görevlilerine Maske ve Eldiven Dağıtımı
 Gölbaşı Belediyesi koronavirüs salgınının önlenmesi için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Virüsün yayılımını ve can kaybını önlemek amacıyla bir çok önleyici tedbiri hayata geçiren Gölbaşı Belediyesi, bu dönemde zor bir görev üstlenen apartman görevlilerini unutmadı. 

Koronavirüs salgınının Türkiye’de de görülmesinin ardından yayılmasını önlemek için yapılan “Evde kal” çağrısına uyan Gölbaşılı on binlerce vatandaş kendini evine kapattı. Çalıştıkları apartmanların temizliğini yapan ve site sakinlerinin siparişlerini yerine getiren apartman görevlileri de risk grubu arasında yer alıyordu. 

Gölbaşı Belediyesi de, risk grubunda bulunan ve işleri gereği dışarıda olan apartman görevlilerine maske ve eldiven dağıtımı yaptı. Gölbaşı Park Eymir Konutları’nda (TOKİ)   bulunan 20 sitedeki blok görevlilerine, Gölbaşı Belediyesi tarafından ücretsiz maske ve eldiven dağıtımı yapıldı. 

Apartman görevlilerinin koronavirüs sürecinde zor bir görev üstlendiğine ve risk grubunda olduğuna dikkat çeken Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “ Virüse karşı bir çok tedbir alırken apartman görevlilerini de unutmadık. Risk grubunda bulunan apatman görevlilerimizi korumak için, görevlilere ücretsiz maske ve eldiven dağıtımı yaptık.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2020, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER