Ankaralı Vatandaşlar Mogan’a Akın Etti

Ankaralılar kış ortasında güneşi görünce Mogan’a akın etti. Şubat ortasında güneş açmasıyla ısınan havayı fırsat bilen Ankaralıların tercihi Gölbaşı oldu.

Ankaralı Vatandaşlar Mogan’a Akın Etti
 Ankaralılar kış ortasında güneşi görünce Mogan’a akın etti. Şubat ortasında güneş açmasıyla ısınan havayı fırsat bilen Ankaralıların tercihi Gölbaşı oldu. Havaların ısınmasıyla Mogan Gölünde yaşayan kuşlarda kendilerini gösterdi. Birçok kuş türüne ev sahipliği yapan Mogan Gölüne gelen Ankaralılar kuşları beslemeyi de ihmal etmedi. Özellikle hafta sonlarında Ankaralılar tarafından, dinlenmek, eğlenmek ve piknik yapmak için tercih edilen yerlerin en başında gelen Mogan Gölü Kış ortasında yazı yaşayan Ankaralılara adeta nefes oldu.



GÖL MANZARALI YEŞİL PİKNİK ALANLARI

Havaların sıcak gitmesi nedeniyle hafta sonunu bir arada huzur içinde geçirmek isteyen Ankaralılar Mogan Gölü gibi kent merkezinde yer alan rekreasyon alanlarına koştular. Mangal dumanlarının göğe yükseldiği, çocukların çimlerde koşuşturduğu dev parklarda Ankaralılar uzun yürüyüşlerin tadını da çıkartıyorlar.


“MOGAN BULUNMAZ BİR FIRSAT”


Keyifli bir şekilde sıcak havanın tadını çıkartan Ankaralılar sevdikleriyle birlikte Mogan Gölü’nde semaverde demlenen çayını yudumlarken, “Böyle yerlerin olması bir kent için bulunmaz bir fırsat.  Biz de bu fırsatı her uygun günümüzde değerlendirerek kendimizi, gölün kenarı, yeşilin ortası olan bu güzel mesire alanlarına atıyoruz dediler.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2015, 16:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER