Amari Gençlik Kulübü Gölbaşı'nda

Filistin Futbol Federosyonu’na bağlı Amari Gençlik Kulübü profesyonel futbol takımı, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ın daveti ile Gölbaşı’na geldi.

Amari Gençlik Kulübü Gölbaşı'nda

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Hayati Çal’ın karşıladığı Ameri Gençlik Kulubü,  Gölbaşı Spor tesislerini gezerek antreman sahasında incelemelerde bulundu. Ayrıca Gölbaşı’nı gezen  kulüp yönetimi ve sporcular daha sonra Mogan Gölü’nde tekne turu yaptı.

Filistin Ekibinden Duruay’a Teşekkür

15-25  Ağustos tarihlerine kadar Gölbaşı Belediyesi Spor tesislerinde antranman yapacak olan Amari Gençlik Kulubü ekibi, Türk takımları ile hazırlık karşılaşması yapmak istiyor. Ameri Kulubü teknik direktörü Ahmet Hilo, “Gölbaşı’na bizleri davet eden, misafirperverliklerini bizlerden esirgemeyen, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’a  ve Türk halkına bizlere bu imkanları sağladıkları için çok teşekkür ediyoruz. Gölbaşı’nda geçireceğimiz kamp döneminde verimli bir çalışma geçireceğimizi ve başarılı sonuçlar alacağımızı düşünüyorum” dedi.

“Filistin’e Desteğimizi Her Fırsatta Vurguluyoruz”

Ameri Gençlik Kulübüne ekibine ev sahipiliği yapan Gölbaşı Belediye Spor Kulübü Başkanı Hayati Çal ise “Ameri Gençlik Kulubü’nü Gölbaşı’nda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Böyle bir ev sahipliği ile  Türkiye'nin Filistinli kardeşlerimizin yanında en büyük destekçisi olduğunu vurguluyoruz.Umarım Amari Gençlik Kulübü Gölbaşı’nda etkili bir kamp dönemi geçirir” şeklinde konuştu.


Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2018, 14:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER