Akceylan'dan tokat gibi yanıt

Akceylan'dan tokat gibi yanıt

Akceylan'dan tokat gibi yanıt
 AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan sosyal medya üzerinden yapılan saldırılara yönelik basın açıklaması yaptı.

Ak Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan’ın CHP'li Özgür Özel ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu hedef alan açıklamasının ardından, sosyal medya üzerinden yapılan tartışmalara ve saldırılara yönelik basın açıklaması gerçekleştirdi; 

Akceylan basın metninde şu sözlere yer verdi; 

Öncelikle belirtmek isterim ki bizim siyasi duruşumuz; milli ve manevi değerlerimizle işlenmiş, insanını merkezine almış, vatanının ve milletinin çıkarı üstünde hiçbir menfaat gözetmeyen bir duruştur. Ahlak ve edep siyasi duruşumuzda her zaman en büyük referansımız olmuştur. 2005 yılında AK Partimizin gençlik kollarında başladığımız siyasette oluş sebebimiz kendimize kimlik kazandırmak değil, varlığımızı milletimizin istikametinde davamıza adamak içindir ve son nefesimize kadar da bu böyle olacaktır.

Rejim tartışmaları ile gündemi saptırmaya çalışıyorlar

Özellikle başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm devlet kadememizin gayret ve çabalarıyla Türkiye’mizin tüm dünyaya örnek olan Koronavirüs ile mücadelesi, milletimizin ve tüm devletlerin takdirini kazanırken, milli birlik ve beraberliğimizin en yüksek olması gereken bu dönemde, malum güruh devlet yöneticilerimizi hedef haline getirerek, kendilerince ‘rejim’ tartışmaları oluşturarak gündemi saptırmaya, enerjimizi farklı taraflara çekmeye çalışmaktadır. Bahsettiğimiz bu güruh gezi eylemlerinde, hendek olaylarında, 15 Temmuz hain darbe girişiminde, terörle mücadelede, sınırlarımızı Irak, Suriye ve Libya ile kuşatmak isteyenlere karşı yaptığımız sınır dışı operasyonlarda da devletimizin ve milletimizin karşısında durmuştur ve durmaya devam etmektedir. Şunu açık ve net olarak belirtmek isterim ki bu güruha karşı duruşumuz bugüne kadar nasılsa bugünden sonra da değişmeyecek, her koşulda haklı davamızın savunucusu olmaya devam edeceğiz.

Cumhurbaşkanımıza ve millet iradesine karşı küstah ve hadsiz söylemleri olan kişilerdir

Maalesef son günlerde kendilerine vazife çıkaran ve kim olduklarının zerre miktarınca önemi olmayan birtakım kişiler; darbecilere alkış ve çanak tutanlara, minarelerden okunan selalardan ve dualardan rahatsız olanlara, seçilmiş hükümeti ‘başka bir şekilde’ değiştirmekten bahsedenlere, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve hükümetini ‘saray rejimi’ diye niteleyenlere, devlet memurlarını tehdit edenlere, kameranın karşısına her çıktıklarında yalan, iftira ve hakaretten başka bir söylem ortaya koyamayanlara, ülkemizin içinden geçtiği her sancılı dönemde millilikten uzak, siyasi rant peşinde koşanlara karşı net ve dik duruşumuzu hazmedememektedirler. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya paylaşımımda ‘küstah güruh’ olarak ifade ettiğim ve eleştirdiğim kişiler; Cumhurbaşkanımıza ve millet iradesine karşı küstah ve hadsiz söylemleri olan kişilerdir. Ayrıca paylaşımda herhangi bir hakaret yer almamakta olup, fikirsel düzeyde yapılan bir paylaşımdır. Ancak kendilerine herhangi bir atıfta bulunulmamış, hiçbir paylaşımımda ve söylemimde mevzu olmadıkları halde bahsettiğim birtakım kişiler şahsımı ve temsil ettiğim makamı hedef almışlardır. Bulunduğum makam, temsil ettiğim siyasi hareket ve sahip olduğum siyasi ahlak nedeniyle bu kişiler ile aynı seviyeye inmeyeceğim. Bizim gündemimiz her zaman olduğu gibi milletimizin derdi ile dertlenmek, vatandaşlarımızın bizlerden olan beklentilerini elimizden geldiğince karşılamaya çalışmaktır. Tüm gayretimiz ve çalışmalarımızda bu mihvaldedir.

Son olarak, şahsımı hedef göstererek yersiz ve bir o kadarda çirkin söylemlerde bulunanları, bizim nerede siyaset yapıp, yapamayacağımıza karar verebilecek kadar haddini aşan söylemlerde bulunanları vicdanlarda değerlendirilmek üzere siz GÖLBAŞILI hemşehrilerime bırakıyorum.

Saygı ve muhabbetlerimle.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2020, 22:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER