Ak Parti'ye kaymakam darbesi

Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, TOKİ yoluna yapılması düşünülen yeni hastane içim umutsuz konuştu: "Önümüze evrak gelmedi"

Ak Parti'ye kaymakam darbesi
 Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, TOKİ yoluna yapılması düşünülen yeni hastane için, 2015 genel seçimleri öncesi umutsuz konuştu: "Önümüze evrak gelmedi"

Kaymakam Şahin Arslan'ın genel seçimler öncesi yeni hastane hakkında yaptığı açıklama, Ak Parti'nin vaadi olan yeni hastane için "Yapılacak mı? Yapılmayacak mı?" sorusunu da gündeme getirdi.

Kaymakam Şahin Aslan, basın mensuplarıyla bir araya gelirken, yeni hastane ve HASVAK Devlet Hastanesi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.


Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'ın daha önce açıkladığı 200 yataklı hastane projesi,Kaymakam Şahin Arslan'ın açıklamalarıyla başka bir boyut kazandı. Kaymakam Arslan, Gölbaşı'na yapılması düşünülen yeni hastane konusunda oldukça umutsuz sözler sarf etti.


Şahin Arslan, TOKİ yolunda yapılaması düşünülen hastane projesinin henüz netliğe kavuşmadığını söylerken, şu ifadeleri kullandı;


EVRAKTA GÖRMEDİK AMA...


Hastane yönetiminin ve teknik kadronun yapabileceği bir şey yok. O noktadaki talep de buradaki yerel yönetim olarak, gerek bizler tarafından ana mekanizmaya defaatle aktarılmış. Ve bize yapılan en son geri dönüşte... Hem belediye başkanının hem de ilçe başkanının söylediği... Evrakta görmedik ama. Söyledikleri 2015 yatırım programında 300 yataklı...


DÜŞÜKTÜ... BİZ GÖRÜŞTÜK


Hatta daha düşüktü de...150 olarak planlanmıştı. Bizim sağlık bakanlığı ile görüşmelerimiz oldu. "Yapılacaksa sakın 150 olarak yapılmasın, ihtiyacı karşılamaz. Bizim isteğimiz 300. Ama umarım 300'e çıkar. Şu an görüntüde belki 200'de kalacak. Ona da razıyız. O noktada bizim irademizi geçen bir şey. " dedi.


NE BEN NE DE YÖNETİM ÇÖZÜM OLABİLİR


Kaymakam Şahin, basında HASVAK'la ilgili çıkan haberlere de yanıt verirken "Medya yazabilir. Yeni başhekim de derman olamadı diye. Olma şansı yok. Ne yönetim çözüm olabilir, ne de ben olabilirim. Bunun tek çözümü ancak Millet-devlet seferberlik yapacak. Gönül birlikteliğiyle buraya yapılacak. " dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2015, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER