Ak Parti'nin Gölbaşı mitingine akın

Düzenlen mitinge AK Parti 1. Bölge milletvekili adaylarının yanı sıra AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan katıldı.

Ak Parti'nin Gölbaşı mitingine akın

Ankara İl Başkanı Hakan Özcan gerçekleştirdiği konuşmada şu ifadeleri kullandı;

“Türkiye’nin şahlanışı için sizlerden destek istiyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında dimdik durdunuz. 15 Temmuz hain darbe girişiminde büyük mücadele verdiniz. Cumhur ittifakı ile partimizi destekleyerek şer ittifaklarını ülkemizin başından def edeceğiz. Bir günümüz kaldı. Kadın kollarımızdan ve gençlik kollarımızdan Allah razı olsun. Gece demeden gündüz demeden vatandaşlarımızdan destek istediniz. Sandık başına gidip, yerlerimizi alıyoruz ve terk etmiyoruz. Çünkü ‘biz zaten kazanırız, güçlüyüz’ diyerek rehavete kapılmadan, zafer sarhoşluğuna kapılmadan oyumuza sahip çıkarak, sandıkta işimiz bittikten sonra da balkon konuşmasında Türkiye’nin ilk başkanı ile bir arada olacağız” diyerek destek istedi.

_dsc0070_450x299-002.jpg

_dsc0107_450x299.jpg

Mitingde konuşan Başkan Duruay Gölbaşı’nın her seçimde AK Parti’nin yanında olduğunu belirterek; “15 yılda olduğu gibi 24 Haziran’da da birlik beraberlik içerisinde olacağız. Gölbaşı her zaman kendisine hizmet eden, yanında olan, bu ülke için varını yoğunu, gecesini gündüzüne katan Cumhurbaşkanımızın beraber oldu.  Bundan sonra da beraber olacaktır. Türkiyemize yaptığı büyük hizmetler gibi Gölbaşımıza da büyük hizmetler yapılmaktadır. Allah hepimizden razı olsun. Mogan Gölü temizleniyor, Konya yolumuzun iki yakası bir araya geliyor, hastanemiz yapılıyor, derelerimizin ıslahı yapılıyor. Bunlar AK kadroların hizmetidir. Hepsine teşekkür ediyoruz.

_dsc0126_450x299.jpg

Gölbaşı’nda çiçek böcek siyaseti değil, hizmet siyaseti üretiyoruz. Gölbaşımızın 30 yıllık çözülmeyen sorunlarını hep birlikte çözdük. İnşallah 24 Haziran’da da ikinci bayramımızı yaşayacağız.

AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan da konuşmasında şunları kaydetti;

“ 24 Haziran seçimleri arifesindeyiz. Adeta bayram arifesi. Bu bayram Gölbaşı’nın değil, Ankara’nın değil, Türkiye’nin değil, tüm mazlum coğrafyaların, tüm dünyanın bayramı olacaktır. Allah’ın izni ile sizlerin destekleri ile Somali’de ki esmer çocukların, Filistin’de ki başlarımızın, Irak’ta ki yetimlerin, Suriye’deki mazlumların, Arakan’da zulüm gören Müslümanların, Doğu Türkistan’da zulüm gören Müslümanların bayramı olacaktır. Gölbaşımızın her defasında lider Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmıştır. Milletimizin vereceği karar başımızın üstündedir. Yine sahip çıkacaktır. Gezi olaylarında başarmayanlar, 17-25 Aralık operasyonunda, 15 Temmuz hain girişiminde başaramayanlar bir kez daha hezimete uğrayacaklardır” dedi.

Mitinge AK Parti 1. Bölge milletvekili adayları da konuşma yaptıktan sonra gelen vatandaşlara gül dağıtıldı.

_dsc0126_450x299.jpg

_dsc0156_450x299-003.jpg

_dsc0208_450x299.jpg

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2018, 17:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER