Ak Parti'de Sular ısındı

Ak Parti kulislerinin son bombası ise Gölbaşı’nın sevilen ve başarılı işadamlarından Ahmet Yıldırım

Ak Parti'de Sular ısındı
Türkiye genelinde olduğu gibi Gölbaşı’nda da AK Parti de kongresi süreci dönemi başlıyor. Gölbaşı’nda iktidarı elinde tutan AK Parti’de ilçe başkanlığı için aday olmayı düşünen isimler konuşulmaya başlandı.


DİNAMİKLER DESTEK VERİYOR
Ak Parti kulislerinin son bombası ise Gölbaşı’nın sevilen ve başarılı işadamlarından Ahmet Yıldırım. 
Yıllardır Ak Parti için mücadele eden Gölbaşı’nın başarılı işadamlarından Ahmet Yıldırım’ın da Ak Parti İlçe Başkanlığı’na aday olacağı öğrenildi. Kırşehirli iş adamı Ahmet Yıldırım'ın hemşerilerinin de tam desteğini aldığı bilgisine ulaşıldı. Yıldırım adaylığı konusunda Ak Parti'nin dinamikleri ile görüştüğü ve her kesimin desteğini aldığı en çok konuşulan konular arasında.

Ahmet Yıldırım’ın Ak Parti Gölbaşı ilçe başkan adaylığını bir basın toplantısı ile açıklayacağı öğrenilirken, Şuana kadar ismi geçen en etkili isim olduğu kamuoyunda konuşulmaya başlandı.

ADAYI GENEL MERKEZ BELİRLEYECEK

Ak Parti İlçe Başkanlığı için kongre süreci başlarken şimdi herkes AK parti ilçe  başkanı kim olacak diye merak ediyor. Genel merkezin kongrelerde aldığı tek adaylı prensip kararı ise kongreye girecek olan adayın Genel Merkez tarafından belirlenmesi anlamına geliyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2014, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER