Ak Parti'de Koçak farkı

Gökhan Koçak Ak Parti rozetini taktı

Ak Parti'de Koçak farkı
 Ak Parti’ye katılan ve ismi Belediye Meclis Üyeliği ikinci sırasında yer alan Gökhan Koçak’ın katılımı için Ak Parti İlçe Teşkilatı Cemal Gürsel Caddesi üzerinden tören düzenledi.  Ak Parti’nin gücüne güç katan Gökhan Koçak için düzenlenen törende Gökhan Koçak damgasını vurdu. 

Bin kişiye yakın bir destekçisi Ak Parti İlçe Binası önüne gelen Gökhan Koçak’ın Ak Parti İlçe Binası önüne gelişi alanı dolduran coşkulu kalabalığın heyecanına heyecan kattı.



Alana getirilen otobüsün üzerine çıkan ve Gölbaşı’nda birlik ve beraberliğin mesajını Gökhan Koçak; ‘Gölbaşı’nın ilerlemesi ve gelişmesi için tavsiye noktasından olmak yerine icraatte olmak için, hizmet için Ak Parti’ye katıldım’ dedi.

20 yıllık siyasi hayatında yürüdüğü yolu ve kendisinin Ak Parti safhalarına geçmesinde etkin olan faktörleri anlatan Koçak, 17 yıldır aynı olan telefon numarasının 30 Mart’tan sonra da aynı olacağını söyledi.
 Dürüstlükse dürüstlük, doğruluksa doğruluk diyerek bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da Allah yolundan ayrılmadan Gölbaşılılara hizmet edeceğini söyleyen Koçak’ın konuşması sık sık alkışlarla ve slagonlarla kesildi.

Gölbaşı’lıların yedi gün 24 saat hizmetinde olacağının sözünü veren ve Gölbaşı Belediye’sinde kimsesizlerin, yoksulların, yaşlıların ve kendisine ihtiyaç duyan herkesin temsilcisi olacağını da katılımını destekleyen kalabalığın huzurunda dile getiren Gökhan Koçak,  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın lideri olduğu Ak Parti saflarında olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Ak Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi 1. Sıra adayı Murat Bey Balta’nın da hazır bulunduğu katılım sırasında Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay ve İlçe Başkanı Osman Karaaslan’da partililerini selamladılar.

Osman Karaaslan, Ak Belediyeden uzak bir 5 yılın Gölbaşı’na yaşattığı kayıplara değinedek, Ak Belediye ile Gölbaşı’nın değerine değer katılacağını ifade etti.

Hükümek, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Gölbaşı Belediyesi ile ‘üçlü olalım güçlü olalım’ diyen İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Gölbaşı’na gelecek yatırımların Gölbaşı’nı farklı bir noktaya taşıyacağını söyledi.

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Fatih Duruay ise Gölbaşı’nda birlik ve beraberlik içerisinde yöneteceklerini açıkladı ve Gökhan Koçak’ın Ak Parti’ye katılımdan duyduğu mutluluğu partilileri ile paylaştı.

30 MART ÇOK ÖNEMLİ BİR TARİH

Gölbaşı’nda yaşanan bu katılım coşkusuna ortak olmak için törene katılan Ak Parti Genel Merkez İl Koordinatörü Recep Yıldırım yaptığı konuşmasında, 30 Mart seçimlerinin tarihi önemine vurgu yaptı. Recep Tayyip Erdoğan’a karşı dış mihrapların yaptığı yıpratma operasyonlarına bertaraf etmek için yerel seçimlerin çok önemli olduğunu söyleyen Recep Yıldırım, ‘sadece Türkiye’nin değil başka İslam Dünyası olmak üzere tüm dünyanın lideri olan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmak için bu seçimlerde Ak Parti’nin oyuna oy katarak sandıktan çıkması lazım’ şeklinde açıklama yaptı. 

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2014, 19:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER