Ak Parti ve CHP'den ard arda açıklamalar

Erken seçim kararının ardından Gölbaşı siyaseti de bir anda hareketlendi. CHP ve Ak Parti’den seçim açıklaması geldi.

Ak Parti ve CHP'den ard arda açıklamalar
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran 2018'de erken seçim kararı aldıklarını ifade etti.

Dün MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin erken seçim açıklamasının ardından siyaset gündemi bir anda ısındı ve 24 saatte birçok görüşme gerçekleşti.

ERDOĞAN, BAHÇELİ'YLE GÖRÜŞTÜ

Bahçeli'nin bu açıklamasının ardından AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde MHP Genel Başkanı'nın kabul etmiş ve bir görüşme gerçekleştirdi.

TÜRKİYE, ERKEN SEÇİME GİDİYOR

Tüm bu açıklamaların, görüşmelerin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de basın mensuplarının karşısına çıktı ve erken seçim kararı aldıklarını açıkladı.

Erken seçim kararının ardından Gölbaşı siyaseti de bir anda hareketlendi. CHP ve Ak Parti’den seçim açıklaması geldi.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

Ak Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan üyelerine bir mesaj çekerek şu ifadeleri kullandı,

Genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleriniz 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacaktır. Sizlerle gece gündüz demeden el ele, gönül gönüle çalışacak, daha güçlü bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz.

ÜYELERE SANDIK ÇAĞRISI

CHP İlçe Başkanı Bülent Elikesik ise mesajında üyelerini sandık başında görev almaya davet ederken şu ifadeleri kullandı;

Cumhuriyet ve onun ilkelerine sahip çıkmak adına aydınlık günler yakındır. Bu sorumluluk bilinciyle tüm üyelerimizi yapılacak olan baskın seçimde sandıklara sahip çıkmaya ve görev almaya davet ediyoruz.


Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2018, 19:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER