AK Parti Tanıdım Medya Başkanlığı yerel basın ile bir araya geldi

AK Parti Gölbaşı İlçe Medya Tanıtım Başkanlığı Gölbaşı’nda ki basın mensupları ile bir araya geldi

AK Parti Tanıdım Medya Başkanlığı yerel basın ile bir araya geldi
 AK Parti Gölbaşı İlçe Medya Tanıtım Başkanlığı Gölbaşı’nda ki basın mensupları ile bir araya geldi

AK Parti Gölbaşı İlçe Tanıtım Medya Başkanı Hande Şahin’in ve yönetiminin düzenlediği kahvaltılı toplantıya AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Gölbaşı Gazeteciler Dernek Başkanı Adnan Tan ve yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Toplantı da bir açıklama yapan AK Parti Gölbaşı İlçe Medya Tanıtım Başkanı Hande Şahin amaçlarının yerel basınla tanışmak ve kaynaşmak olduklarını ifade ederek davetlerine katılan yerel basın mensuplarına teşekkür etti.

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan da yaptığı açıklamada yapılacak olan seçimler ile ilgili değerlendirmede bulunarak, “AK Parti olarak hedefimiz milletimizin desteği ile bu seçimlerde yeniden güçlü bir şekilde tek başına iktidara gelmek. Gölbaşı’nda SKM büromuzu kurarak seçim çalışmalarına başladık. Belediye Başkanımız, milletvekillerimiz ve tüm teşkilatımızla sahaya indik. İnşallah 1 Kasım seçimleri memleketimiz için hayırlı olur” dedi.

Gölbaşı Gazeteciler Dernek Başkanı Adnan Tan da gazeteciler olarak her partiye eşit mesafede olduklarının altını çizerek, “Çıktığınız bu yolda başarılar dilerim. Biz Gazeteciler Derneği olarak tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Sizler içinde yapabileceğimiz ne varsa arkanızdayız. ” şeklinde konuştu.

Karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunulan toplantı kahvaltının ardından son buldu.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2015, 22:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER