Ak Parti Selim Akceylan ile yola devam dedi

Ak Parti Selim Akceylan ile yola devam dedi

Ak Parti Selim Akceylan ile yola devam dedi

Ak Parti Gölbaşı 7. Olağan İlçe Kongresi yapıldı. Gölbaşı sentetik çim sahada yapılan ve seçime tek liste ile gidilen kongrede Selim Akceylan yeniden ilçe başkanı seçildi.

Kongreye Ak Parti Ankara Milletvekilleri Emrullah İşler, Asuman Erdoğan, Orhan Yeğin, AK Parti Genel Merkez Ankara Koordinatörü ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir , Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut, Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, ABB Büyükşehir eski başkanı Mustafa Tuna, ABB Meclis Başkanvekili Fatih Ünal, çevre ilçe başkanları, MHP İlçe Başkanı Serdar Tekin, İYİ PARTİ İlçe Başkanı Mehmet Öztürk, eski belediye başkanları Abdulnasır Haşlak ve Fatih Duruay ve çok sayıda partili katıldı.

Şölen havasında gerçekleşen kongrede konuşan Ak parti İlçe Başkanı Selim Akceylan şu ifadeleri kullandı;

AK Parti bir vefa hareketidir. AK Parti bir kardeşlik hareketidir. Bu vesileyle 14 Ağustos 2001'den bugüne bu harekette görev almış kurucu yüreğimizden ilçe başkanlarımıza ilçe yöneticilerimize kadın ve gençlik kollarımıza ter dökmüş her bir teşkilat mensubumuza Belediye başkanlarımıza Meclis üyelerimize mahallelerimizde sancaktarlarımıza yapmış her bir mahalle başkanımıza seçimleri sandıklarımıza sahip çıkmış her bir sandık müşahidi bütün yol arkadaşlarımızı buradan selamlıyorum;

AK PARTİ TÜRKİYE’NİN KADERİ İLE BÜTÜNLEŞTİ

AK Parti sıradan bir parti değildir. 10 buçuk milyonu Aşkın üyesiyle sadece Türkiye siyasetine değil dünya siyasetine de damga vurmuş bir davanın savunucusu ve milletimizin yeniden yükselişini müjdeleyen bir Harekattır. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi AK Parti'nin kaderi Türkiye'nin kaderi ile bütünleşmiştir.

BAŞARAMADILAR BAŞARAMAYACAKLAR

Bizim sağlayacağımız her başarı milletimizden başarısıdır .Ancak bu başarıya engel olmak isteyenler milletimizin yükseltisine hazmedemeyenler tarih boyunca yaptıkları gibi kumpaslar kurmaya çalıştılar.Terör olayları ile milletimizi yıldırmaya çalıştılar darbelerle müdahale ederek millet iradesini hiçe sayarak demokrasimize sekteye uğratmak istediler. Başaramadılar başaramayacaklar.

KUR’AN’DAN ALLAH’TAN BAŞKA HİÇ BİR GÜÇ ÖNÜNDE EĞİLMEDİ

Ak partimiz kurulduğunda liderimiz “Artık Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” demişti. Çok şükür artık hiçbir şey eskisi gibi değil. Artık eski Türkiye yok artık yön verilen yön verilebilen bir Türkiye yok. artık güçlü Lider güçlü devlet var. Artık her türlü kompozisyonu her türlü tehdidin karşısında dimdik Kur'an Allah'tan başka hiçbir güç önünde eğilmeyen bir lider bir Cumhurbaşkanı var artık. Recep Tayyip Erdoğan var. onun yanında Ardında saf tutmuş büyük bir millet ona dualar eden ona umutlarına bağlamış dünyanın dört bir yanında Ondan haber bekleyen milyonlarca insan var

Artık ordusuyla ekonomisiyle teknolojisi ile müşterilerine aldığımız enerji kaynaklarıyla büyük Türkiye var ulaşımda tarihi yazmış yolla tünel ve geçişleri ile havalimanları ile hızlı trenleri ile imalat gücü yüksek deniz araçlarıyla doğal kaynaklarıyla ve yenilenebilir kaynakları ile ürettiği enerjisi ile 2023'te kendi Milli otomobili ile Nükleer Santrali ile sayamayacağımız daha yüzlerce gelişme alan ile büyük Türkiye var artık sorunu sınırlarından kapı dışarı eden sorunu kaynağında çözen Türkiye var Kuzey Irak'ta Suriye'de libyada Doğu Akdeniz'de Karadeniz'de güçlü bir Türkiye var. Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanında güçlü bir Türkiye var. işte bu yüzden Diyoruz ki AK partimizin kaderi Türkiye'nin kaderi ile bütünleşmiştir

HİZMETLERİN TAKİPÇİSİ OLDUK

kıymetli Hazirun Bizlerde göreve başladığımız ilk andan itibaren bu yolda kararlılıkla ilerledik Göl başımızda da bu Birliği bu dayanışma ruhunu son nefesimize kadar koruduk koruyacağız bir tek vatandaşımıza ihmal etmedik etmeyeceğiz yağmur çamur demeden Gece gündüz demeden insanımızın yanında olduk olmaya devam edeceğiz nerede Kalbi kırık bir vatandaşımız varsa onun aklına ilk gelen her zaman biz oldun yine biz olacağız beraber yürüdüğümüz bu yoldan ayrılmayacağız inandığımız yolda liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında milletimize yürümeye devam edeceğiz bu gönül seferberliğimizde bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan yol arkadaşlarımıza cefakar teşkilat mensuplarımızla Gölbaşımızda gezmedik Mahalle cadde sokak bırakmadık Allah'ın izniyle Gölbaşı mızı karış karış dokumaya ve kapısını çalmadığımız tekbir bırakmamaya her bir ferdini kucaklamaya devam edeceğiz.

VATANDAŞIN YANINDA OLDUK

Değerli büyüklerim kıymetli hemşerilerim 23 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirdiğimiz 6. Olağan kongremizin ardından 3 yıla yakın bir süredir ilçe başkanlığı görevini yürütüyoruz bu süre içerisinde iki seçim dönemine hep birlikte yaşadık alnımızın akıyla her iki seçime de başarıyla neticelendir dik görev yaptığımız dönem süresince ilçemiz için birçok yatırımın projenin öncülüğünü yaptık teşkilat olmana sorumluluklarını yerine getirirken hemşerilerimizin derdinde sevincinde yanlarında olduk ilçemizin gelişiminde sorunlarının ve ihtiyaçlarının giderilmesinde hep en önde Bizler olduk.

BİR ÇOK HİZMET YAPILDI

 geçtiğimiz 3 yıl içerisinde inşaatı başlamış devlet hastanemizin inşa sürecini yakından takip ettik ve bugün 250 yataklı modern ve en gelişmiş teknolojik imkanlarla donatılmış hastanemiz hizmete açılmıştır Mogan Gölü'nün temizliğinin ilk hesabını bitirdik ve yakında ikinci etabına başlatacağız Cansu'yu verdiğimiz Mogan dünden daha temiz çok şükür Konya yolunun altına alma sürecini başlattık ve yakında hizmete açacağız Böylelikle diyor Başımızdan 40 yıllık hayalini gerçekleştirmiş olacak şehrimizin bölünmüş düğünü ortadan kaldıracağız Mogan Gölü çevresine yapacağımız Rekreasyon Alanı yürüyüş Yolları ve bisiklet yollarının ilk etabına başlattık ve yakında hizmete açacağız inşallah diğer etaplarında önümüzdeki yıllarda hayata geçireceğiz yine Mogan Gölü çevresine 90 dönümlük alanda Doğa Parkı ihalesini gerçekleştirdik İnşallah mu kanımıza ayrı bir güzellik katacak projemizin çalışmalarında yakında başlatacağız ilçe Mobese sistemi Konya yolu üzerinde çok sayıda Köprülü kavşak bölgemize değer katan Niğde otoyolu gibi birçok hizmeti hükümetimiz ve bakanlıklarımız vasıtası ile hayata geçirdik bunların dışında ilçe belediyemiz vesilesiyle de önceki dönem belediye başkanımız Fatih Duruay'ın başkanlığında birçok hizmete imza attık Şehit farkımızı Eymir Aile Yaşam merkezimizi Zübeyde Hanım Kültür merkezimizi ve Seymenler pazar yerimizi bayanlara özel Şehit Demet Sezen spor merkezimizi mahallelerimizde kültür merkezlerimizi gibi birçok hizmeti hayata geçirdik bu projelerin hayata geçmesinde başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bakanlarımıza İl başkanımız Sayın Hakan Han Özcan a milletvekillerimize ve önceki dönem başkanımız Sayın Fatih şahsım ve Gölbaşı'lı hemşerilerim adına teşekkür ediyorum.

CUMHUR İTTİFAKI KURULDU

 Tabii özellikle 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra milletimizin o gece hainlere karşı tanklara karşı kahven kurşunlara bombalara karşı sokakta kurduğu bir ittifak bir birliktelik bir kenetlenme gerçekleşti  gece O birliktelik ile Hainler bertaraf edildi O gece milletimiz geleceğini ülkesine Devleti'ne hükümetine liderine sahip çıktı o gece milletin kurduğu ittifakı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi lideri Sayın Devlet Bahçeli sahiplendiler taçlandırdırlar ve büyük Türkiye için güçlü millet güçlü devlet için Cumhur ittifakı'nı kurdular ve bugünlere daha güçlü daha hızlı geldik

OMUZ OMUZA ÇALIŞTIK

Elhamdülillah Bizler Gölbaşı İlçe Teşkilatı olarak ittifak ruhuna uygun olarak liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarını ilçemizde ilişkilerimizde uygulamalarımızda eksiksiz ve layıkıyla uyguladık uyguluyoruz Ve sonuna kadar da bu ruha sahip çıkacağız Genel seçimlerde sahada birlikte çalıştık birlikte ter döktük ve birlikte başarıya ulaştık özellikle Yerel seçimde gece gündüz çalışarak 13 adet ilçe merkezimizde olmak üzere büyük mahallelerimizde seçim koordinasyon merkezlerimizi kurduk her 18 binamızın açılışını miting havasında gerçekleştirildi Gölbaşı tarihinin en büyük kalabalığıyla cumhurbaşkanımızı ilçede ağırladık Mahalle mahalle sokak sokak kapı kapı dolaştık Cumhur ittifakı olarak çalışmalarımızın her birinde beraber olduk Omuz Omuza çalıştık ve başarıya ulaştık

ÜLKÜCÜ YÜREKLERE SELAMLARIMI İLETİYORUM

İnşallah bugüne kadar olduğu gibi cumhur ittifakı belediye başkanımız Ramazan Şimşek ve Milliyetçi Hareket Partisi yöneticileri ve Teşkilatı ile omuz omuza yürüyecek Gölbaşımızda birçok proje ve yatırımın öncüsü olmaya devam edeceğiz millet bahçesi gibi Vizyon projeleri hayata geçirerek TOKİ gibi yerleşim alanlarıyla ilçemizin sorunlarına çözüm üreteceğiz hem ittifakı mızı büyütecek hem ilçemizi geliştireceğiz İnşallah buradan Cumhur ittifakına gönül vermiş tüm ülkücü yüreklere de selamlarımı iletiyorum.

YAKUP KARAGÖZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER