Ak Gençlik yerel basınla bir araya geldi

Ak Gençlik yerel basınla bir araya geldi

Ak Gençlik yerel basınla bir araya geldi
 Ak Gençlik yerel basınla bir araya geldi

AK Parti Gölbaşı İlçe Gençlik Kolları 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Nedeniyle Gölbaşı Yerel basını ile bir araya geldi.

AK Parti Gölbaşı İlçe Gençlik Kolları 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Nedeniyle Gölbaşı Yerel basını ile bir araya geldi. AK Parti Gölbaşı Gençlik Kolları Başkanı Tarık Kuyrukçu ‘ önderliğinde AK Gençlik ile birlikte sabah kahvaltısında bir araya gelen Gölbaşı yerel basını gençlik ile birlikte sorunları değerlendirdi.

Gençlerin sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda gençler beklentilerini dile getirirken gençler adına yapılması gereken projeler hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.

AK Gençlik Gölbaşı’nda gençlerin sorunlarını basın mensuplarına ileterek, bu sorunların çözümü noktasında basın mensuplarından da destek istedi. Gölbaşı’nda en büyük sorunun gençlerin boş vakitlerini geçirecekleri sosyal mekanların olmaması olduğuna dikkat çeken gençler, ayrıca bürokrat ve yöneticilerin gençlere daha fazla önem vermesi gerektiğine de vurgu yaptılar. Birçok sorunun masaya yatırılıp tartışıldığı toplantıda gençlik kadrosunun en az iki üniversite bitirmiş ve akademik eğitimine de devam eden gençlerden oluşması dikkat çekti.

AK Parti Gölbaşı Gençlik Kolları Başkanı Tarık Kuyrukçu tüm gazetecilerin gününü kutlayarak, görevlerinde başarılar dilerken, Gölbaşı yerel basını da bu anlamlı programdan dolayı gençlere teşekkür ettiler. 

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2016, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER