Adamsın Bülent...

CHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Bülent Elikesik "Ben büyükşehir belediye meclis üyesi olsaydım, herşeye rağmen "evet" oyu verirdim." dedi.

Adamsın Bülent...
 CHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Bülent Elikesik "Ben büyükşehir belediye meclis üyesi olsaydım, herşeye rağmen "evet" oyu verirdim." dedi.

CHP İlçe Başkanlığı'nın Mogan Prokolüne ret oyu verilmesiyle ilgili toplantıda, SON GASTE'nin sorularını yanıtlayan Bülent Elikesik, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

BAŞKAN DURUAY'A TEŞEKKÜR

7 aydır Gölbaşı Belediyesi'nde meclis üyesi olarak görev yaptıklarını söyleyen Bülent Elikesik, meclise verdikleri önergeleri masa başında değil halkın içinde hazırladıklarını söyledi. Başkan Duruay'ın yi bir yönetim sergilediğini ifade eden Elikesik "Belediye Başkanı Fatih Duruay bizleri siyasi partimiz nedeniyle ötekileştirmiyor. Çalışmalara dahil ediyor, bizleri bilgilendiriyor. Kendisine bu konuda teşekkür ederim" diye konuştu.

SON Gaste Genel Yayın Yönetmeni Özcan Aydoğdu'nun "Siz büyükşehir meclis üyesi olsaydınız eleştirdiğiniz yönteme rağmen bir Gölbaşılı olarak yine de ret oyu verir miydiniz" sorusuna ise net bir şekilde yanıt veren Bülent Elikesik şu ifadeleri kullandı:

BEN OLSAYDIM "EVET" DERDİM

Ben büyükşehir meclis üyesi olsaydım, herşeye rağmen "Evet" oyu verirdim. Biz sadece bize oy verenlerin değil, 120 bin kişinin vebalini taşıyoruz. Bu konuya böyle bakmak lazım. Büyükşehir meclis üyelerini bilgilendirmek benim işimdi ve ben bunu yapmadım. Bu konuyla ilgili tüm sorumluluk benimdir.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2014, 13:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER