Açtırma Kutuyu, söyletme kötüyü

Gazeteci Bayram Türkmez internet sitesinde en son yazdığı “Gölbaşı Siyasetinde Neler Oluyor” başlıklı köşe yazısında MHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Mehmet Atak’ı hedef aldı.

Açtırma Kutuyu, söyletme kötüyü

Gazeteci Bayram Türkmez internet sitesinde en son yazdığı “Gölbaşı Siyasetinde Neler Oluyor” başlıklı köşe yazısında MHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Mehmet Atak’ı hedef aldı.

EMEKLİLİĞE DAVET ETTİ

Türkmez, okuyucularına seslendiği yazısında Atak ile ilgili olarak cesur, girişken ve çalışkan olduğunu ancak yöntemlerinin eksik ya da yanlış olmasından dolayı başarılı olamadığına vurgu yaptı. Türkmez yazısında ayrıca Atak’ı kendisi gibi emekliliğe davet etti.

Gölbaşı’nın en etkin siyasetçilerinden Atak ise Türkmez’in bu yazısına sosyal paylaşım sitesi facebook’tan üstü kapalı cevap verdi.

BEN HEP VARIM

Atak, “Dün vardım, bugün de varım” diyerek, yarın da siyasetin içinde olacağına vurgu yaptı.

İşte Bayram Türkmezin yazısında Mehmet Atakla ilgili olan kısım;

“Gölbaşı Siyasetinde Neler Oluyor”

Gölbaşı’nda en uzun siyaset yapanlardan birisi Mehmet Atak olup,  30 yıllık siyasi hayatında ilk defa MHP den belediye meclis üyesi seçildi. İlçe nüfus 20-30 binler de iken ilçe siyasetini yönetenlerden. Bir ara ANAP’tan belediye başkanı adayı oldu ancak güvendiği dağlara karlar yağınca başarılı olamadı.

AÇALIM KARAKUTUYU

Girişken ve çalışkan bir siyasetçidir ancak 30 yıllık siyasi hayatında belediye başkanı vd. yönetici olamadıysa yöntemlerinin eksikliği ve yanlışlığı nedeniyledir. Ben bunu kendisine de hep söylerim. Cesur, Girişken ve Çalışkan ancak yöntemleri eksik ya da yanlış. Bu da başarı getirmiyor.  Buradan kendisini de yine sesleniyorum.
Gel artık sen anlat ben yazıyım.Gölbaşı’nın siyasi tarihini yazalım. Açalım kara kutuyu  dökelim ne varsa ortaya seninde bir yazılı eserin olsun…
Gel sen bari emekli ol siyasetten,  sen eskilerin siyaset yapmasına aldırıp etkisinde kalma. Sen bir marka oldun artık ve bu dönem en iyi dönemin olup tam zamanıdır”

AÇTIRMA KUTUYU, SÖYLETME KÖTÜYÜ

Mehmet Atak da Türkmez’in bu yazısına isim vermeden facebook üzerinden şu ifadelerle cevap verdi:

Atak, Bayram Türkmez’e adeta ‘Açtırma kutuyu, söyletme kötüyü’ der gibi seslendi.

Dün vardım, bugün varım, ALLAH izin verirse yarında var olacağım . Ülke menfaatiyle şahsi menfaati çarpıştığında tercihi ülkesi olmayan şerefsizdir bu benim düsturumdur. Emekliliğimi isteyen menfaat şebekeleri bunu böyle bilsin.

 

 

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2013, 14:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bekir ÇAY
Bekir ÇAY - 11 yıl Önce

mehmet atak gi̇bi̇ gerçekten atak bi̇r arkadaşin bu
dönem belediye başkan yardımcısı olarak görev verilerek halkın belediyedeki işlerini en pratik ve
en kısa zamanda çözülmesini sağlayabilecek durumda
olmasına rağmen ne yazikki bu gerçekleştirilemedi
hayırlısı olur inşallah allah doğruların yardımcısı
olsun hayırlı ramazanlar

SIRADAKİ HABER