Acı Haber Mardin'den Geldi

Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde Pkk’nın açtığı hendekleri kapatmak ve barikatları kaldırmak için operasyon yapan güvenlik güçlerine teröristler ateş açtı, Özel Harekat polisi 38 yaşındaki Mesut Demirkan şehit oldu.

Acı Haber Mardin'den Geldi
Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde sokağa çıkma yasağı süren Fırat Mahallesi’nde hendekleri kapatmak ve barikatları kaldırmaya çalışan polis ekiplerine bugün öğleden sonra PKK’lı teröristler tarafından otomatik silahlarla ateş açıldı. Açılan ilk ateşte biri ağır 2 polis memuru yaralandı. Yaralı polisler Nusaybin Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis memurlarından durumu ağır olan, Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde görev yapan Çorum nüfusuna kayıtlı Mesut Demirkan, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen şehit oldu.


BAŞKAN DURUAY TAZİYE'YE GİTTİ


Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay Şehit Mesut Demirkan’nın Gölbaşı Toki konutlarındaki evine giderek ailesine başşağlığı diledi. Başkan Duruay acısını şu sözlerle dile getirdi ; "Şüphesiz ki milletimiz kahraman şehidimizi hiçbir zaman unutmayacak, sonsuza kadar saygı ve sevgiyle hatırlayacaktır. Aziz şehidimize Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı ve sabırlar dilerim" 

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2015, 00:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER