AASKF’dan Başkan Çal’a Ziyaret

Gölbaşı Belediye Spor Kulüp Başkanı Hayati Çal’ı Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu ve Başkan yardımcısı ve aynı zamanda Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdür yardımcısı olan Recep Alier makamında ziyaret ettiler.

AASKF’dan Başkan Çal’a Ziyaret

 Gölbaşı Belediye Spor Kulübü Başkanı Hayati Çal’ı, Gölbaşı Belediye Spor tesislerinde ziyaret eden Murat Kandazoğlu ve Recep Alier amatör sporun ve takımların sorunları ile ilgili bilgi alışverişinde bulundular. AASFK Başkanı Murat Kandazoğlu, “ Kulüp Başkanlarının ve takımların sorunları bizimde sorunumuz. Amacımız kulüplerimizin altyapı takımlarına daha da önem vererek ve gençlerimizin spor kulüpleri aracılığı ile Türk futboluna kazandırılmasıdır. Elimizden gelen her tür yardım ve ilgiyle daima yanınızda olacağız’ dedi.

 

Gölbaşı Belediye Spor Kulüp Başkanı Hayati Çal ise, alt yapı takımlarının (11-13-14) maçlarının tek hakemle oynanmasından dolayı ortaya çıkan sıkıntı ve haksızlıkların takımlara zarar verdiğini gündeme getirirken, “ Gölbaşı Belediye Spor her zaman sporda alt yapıya önem veren bir takım oldu. Alt yapı takımlarının gelişmesi için her zaman destek verdik. Süreç içersinde yaşadığımız sıkıntılarda da Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak bizlere yardımcı olacağınızı düşünüyoruz “ dedi. Başkan Çal ziyaretlerinden dolayı AASFK Başkanı Murat Kandazoğlu  ve  yardımcısı Recep Aliere teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2016, 14:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER