12 yıllık mağduriyet son buldu.. TAPULAR teslim edildi

Gölbaşı Belediyesi, Velihimmetli mahallesinin mülkiyet sorununu çözdü.

12 yıllık mağduriyet son buldu.. TAPULAR teslim edildi

 . ‘Velihimmetli köy içi’ olarak adlandırılan bölgede vatandaşlara, 12 yıldır bekledikleri imarlı tapuları teslim edildi. Uzun yıllardır yaşanan mülkiyet hakkı sorununun çözüme kavuşması sonrası büyük sevinç yaşayan mahalleliler  ve mahalle muhtarı da Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’e teşekkür etti.

İmar planlaması ve imar uygulaması çalışmaları tamamlanan Velihimmetli’da hak sahiplerine, Gölbaşı Tapu Müdürlüğü’nün onayladığı imarlı tapularının teslimi yapıldı.

TAPULARINI TESLİM ETTİ

Makamında Velihimmetli mahallesi sakinlerini ve mahalle muhtarı Ali İhsan Okman’ı ağırlayan Başkan Şimşek, tapularını vatandaşlara teslim etti.

VELİHİMMETLİ HALKINA HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Kendisinin de Gölbaşı’nın bir evladı olduğunu söyleyen ve imar sorununun mağduriyetini bildiğini söyleyen Başkan Şimşek, 12 yıl süren mülkiyet sorununun çözüldüğünü ifade ederek “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar köy içi imar sorunlarının bitirilmesi için büyük çaba sarf ettik. Yapılan çalışmalar sonrası  imar planları kesinleşti. İmar planların kesinleşmesiyle birlikte vatandaşlarımızın yaşadığı müllkiyet sorunu da ortadan kalktı ve bugün tapu teslimlerini yapıyoruz. Velihimmetli halkına hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Başkan Şimşek, konuşmasının ardından sembolik olarak 5 mahalleliye tapularını teslim etti.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN ŞİMŞEK’E TEŞEKKÜR

Velihimmetli’da uzun yıllardır yaşanan mülkiyet hakkı sorununun çözüme kavuşması sonrası büyük sevinç yaşayan vatandaşlar da, sorunu ortadan kaldıran Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’e teşekkür ettiler.

MUHTAR’DAN BAŞKAN ŞİMŞEK’E TEŞEKKÜR

Mahalle Muhtarı Ali İhsan Okman, uzun yıllardır süren ve mahalle halkının imar konusunda mağdur olduğunu ifade ederken, sorunu ortadan kaldıran ve tapularını ortadan kaldıran Başkan Şimşek’e ve imar personeline teşekkür etti.

YAKUP KARAGÖZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER