Karagedik’de Tübitak Sergisi

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen 'Eğitimde İşbirliği Protokolü' kapsamında bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik olarak Türkiye geneli 2 bin okulda düzenlenecek 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı Gölbaşı Karagedik Ali Güder çok programlı Lise’de devam etti.

 Karagedik’de Tübitak Sergisi
 Karagedik Ali Güder Çok Programlı Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan projeler, TÜBİTAK Bilim Fuarı'nda sergilendi. Okulun içersinde açılışı yapılan TÜBİTAK Bilim Fuarı sergisine , Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Belediye Spor Kulübü Başkanı Hayati Çal, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Belediye Meclis Üyesi Murat Bey Balta ve  kamu kurum ve kuruluşları idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldılar.

 

Törenin açılışında bir konuşma yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay,’ TÜBİTAK Bilim Fuarı’nın gerçekleşmesi için emeği geçen öğrenci ve öğretmenlere teşekkürlerini iletirken, öğrencilerin bilimsel problem çözme yollarını öğrenmeleri için gerçekleştirilen fuara gelen konuklara, katılımları için memnuniyetini dile getirdi.

 

Fuarda sunulan projeler katılımcıların oldukça ilgisini çekti. Öğrenciler tarafından hazırlanan sergide protokol üyeleri ve misafirler stantları gezerek öğrencilerden projeleriyle ilgili bilgiler aldı.

 

Programda öğrencilere Gölbaşı Belediyesi tarafından yemek ikramında bulunuldu.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2015, 10:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER