20 Mayıs 2012 Pazar

Sevgilisinin evine giren gencin hazin sonu

Güngören'de kız arkadaşının evine girdiği iddia edilen genç, kızın ağabeyi tarafından boğazı bıçakla kesilerek öldürüldü

19 Ocak 2012 Perşembe 10:14
Sevgilisinin evine giren gencin hazin sonu
 

Güngören'de saat 17.30 sıralarında 155 polis imdat telefonunu arayan bir kişi, evlerine zorla giren bir kişiyi bıçakla yaraladığı ihbarında bulundu. İhbar üzerine Fevzi Çakmak Caddesi Mehtap sokakta bulunan adrese giden polis ekipleri, üzerinden kimlik çıkmayan ve soyadı öğrenilemeyen Cemal isimli genci boğazı kesilmiş bir şekilde ölü olarak buldu. Polis, evde oturan ve ihbarı yaptığı belirtilen Berat.E. ile kız kardeşleri B.E (11) ve Dilan E. (17)'yi gözaltına alarak polis merkezine götürdü.

BOĞAZINDAN BIÇAKLADI

Cinayeti işlediği iddia edilen B.E'nin emniyetteki ilk ifadesinde kız kardeşi Dilan E'nin kendisini telefonla arayarak, Cemal isimli erkek arkadaşının zorla eve girdiğini söylediğini belirtti. Kız kardeşinin telefonu üzerine eve gittiğini ifade eden ağabey B.E., Cemal isimli genç ile kavga ettiğini, kavga sırasında Cemal'i bıçakladığını söylediği öğrenildi. Cinayetin ardından olay yeri inceleme ekipleri çalışma başlattı. Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin cinayetin yaşandığı dairede çalışmalarını tamamlamasının ardından Cemal isimli gencin cesedi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

    GAZETE MANŞETLERİ

    HAVA DURUMU

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    ANKET Sonuçlar Tümü

    ?Bugün Seçim Olsa Gölbaşı'nda Hangi Partiye Oy Verirsiniz?

    NAMAZ VAKİTLERİ

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:

    SENDE YAZ

    Ziyaretçi Defteri

    Siz de yazmak istemez misiniz?

    ARŞİV